Värk och åter värk,så efter ännu en sömnlös natt.....

Publicerad 2013-11-28 08:21:00 i Allmänt,

Nu blir det inte någon rolig läsning,jag har haft värk i mer än 30 år.Började arbeta som brevbärare 1980 i Södertälje,det var kanon för en småbarnsförälder.Det var efter min andra mammaledighet och ville inte jobba kvar som postkassör med varannan kväll med stängning och varannan lördag.Dessutom var man ung och fick vikariera på 6-8 olika postkontor,ofta som huvudkassör och då vara först på plats och sist hem,för att se till att allt var låst.
 
Att jobba som brevbärare med beting och utan reklam(på den tiden var det frivilligt med reklam) var perfekt.Min man lämnade barnen på morgonen och jag hann hem och sova middag innan det var dags att hämta dem.Ork fanns kvar för barnen och maten stod på bordet när mannen kom hem.Mannen var barnvakt så jag kunde fiska på helgerna,förutom de helger han var ute på rally eller meckade bil.
 
1983 började jag ett nytt distrikt körde bil och drog en kärra med post.Hade 4 olika stopp Mariekäll,Saltskog,och
2 stopp i Pershagen,vilket medförde många i och urlastningar,snedbelastning av axlarna när man drog kärran.
Blev sjukskriven långa perioder de följande åren och med facit i hand så skulle man ha sadlat om till något annat.
 
1993 bodde jag i Borlänge och var omgift och hade fått ett barn till 1989,nu fick jag efter en kraftig influensa mer värk i axlar,nacke och skuldror,även problem med benen compartments.Många och långa sjukskrivningsperioder med tester av mediciner,kortisonsprutor,sjukgymnastik,träning...ja allt tänkbart.
 
För att göra en lång tråkig historia kortare så har jag idag ansökt om hel sjukersättning igen,har haft halv sedan 2002 och hel under åren 2005-2010.Blev utförsäkrad 2010 och överlämnad till arbetsförmedlingen,nu har jag testat och testast på diverse jobb och kurser utan framgång........Så håll tummarna för mitt bästa,kram på Er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela