December....

Publicerad 2014-12-01 10:08:59 i Allmänt,

December och Oskar har namnsdag, jag hade två marsvin när jag var liten Oskar 1 och Oskar 2. Så fort man öppnade kylskåpet så stod de i sin bur i köket och skrek. Första advent igår och det är första gången i världshistorien som jag inte har en stjärna, adventljusstakar i fönstren och annat pyssel framme. Kanske att jag fixar det idag, mina julkartonger står inte allt för långt bort i klädkammaren. De har blivit 5 stycken genom åren och advent står överst. Här syns en del av allt från någon julgransplundring.
Många kanske tycker att jag är knäpp som skrev så mycket om mamma igår, men för mig känns det nu lättare att träffa alla igen. Att skriva är också en typ av terapi, och det blir inget fiskesnack idag. Jag tar upp den tappade tråden från Södertäljeklubben inom de närmaste dagarna. Nu öppnar vi nya portar och genom den här gick jag i September 2012.
Den ligger vid Englands sydvästkust och det är vid Tintagel, Kung Arthurs slottsruiner och nedanför finns även Merlins grotta. Tro det om ni vill, jag kände i alla fall att det stämde, när jag var där. Talar mer en annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela