Premiär....

Publicerad 2014-12-08 15:47:35 i Allmänt,

Pimpelkula på Sundviken, torsdagen den 11/12, tävlingstid 10-13. Skyltat efter vägen Rämshyttan-Grangärde. Ring Borlänge SFK:s telefonsvarare 0243-239644 för information. Roligt att fisket börjar nu och allt ser lovande ut inför SM -pimpel 2014 och i morgon så är det nytt möte med Turistbyrån och Falubygdens SFK. Blir knappast något fiske för mig på ett tag, är ganska så sliten och gått och haft en förkylning väldigt länge. Det blir nog ett besök hos doktorn inom den närmaste tiden... Hehe, ett roligt uttryck som Tore hade var om man pratade om någon läkare så sa han alltid Doktor Propp, och mamma brukade han kalla för Mor i Gropen.
I lördagseftermiddag var jag ut till Ösjön och kollade, fullmånen var ju så fantastisk vacker och magisk. Dimman började komma och isen hade lagt sig så långt jag såg och vid inloppet vid ån var det också is som månen speglade sig i. Kom ihåg isdubbarna när du ska fiska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela