Lite till om året 2012.....

Publicerad 2014-02-28 10:57:00 i Allmänt,

Jag får börja med att tacka Ovansiljans SFK för att de tar på sig att arrangera DM på Kättbosjön i morgon lördag. Kättbosjön är den vackra sjön som ligger på vänster sida när man åker från Mora mot Venjan. Den som man alltid önskat att få komma ut på, de hade DM där förra året och då fick väl inte jag så mycket fisk, men kom tvåa. Nya tag i morgon och då klär man på sig "krigardräkten" igen. Året 2011 hade jag börjat en ny utbildning i Söderhamn och delar av det gänget åkte på hösten till Glastonbury, England.
Här står jag uppe vid Tor, med en otrolig utsikt, där fåglarna flyger nedanför där man står. Vi gjorde många utflykter och en dag hyrde vi en taxi och åkte till Englands Sydvästkust, Cornvall. Vi besökte Tintagel, ruinerna efter Kung Arthurs slott som ligger vid kusten och där har man även byggt ett lyxhotell, där många kändisar brukar bo. Här ligger även trollkarlen Merlins grotta, han var ju rådgivare till kungen.På den tredje bilden ser man Merlins grotta.
Vi åkte vidare till en ravin och gick långt genom den trollska skogen med en bäck i botten och kom fram till St Necten`s Glen. Ett magiskt vattenfall.
Efter det blev det lunch i Boscastle en liten by som också ligger i en ravin och liknar mest en by i Alperna. Där åt vi lunch och gick på Häxmuséum, och andra små mysiga butiker.
När vi åkte hem bokade vi taxin en dag till, chauffören kände till en sädescirkel som blivit till någon natt tidigare och den låg ganska nära Avebury, Wiltshire. Vid Avebury finns en stor stensättning som vi också besökte, den är mycket större än den i Stonhenge.
Att gå in i denna sädescirkel som från luften såg ut nästan som en myra är en fantastisk upplevelse. Hela området vibrerar av energier och det finns inte en chans att några människor skall ha åstadkommit detta. De strån som ligger ner, ligger åt olika håll härs och tvärs men på ett ordnat sätt. Cirklarna är helt runda trots att de är så stora och om man tittar i detalj på en del foton som jag har så ser man alla regnbågens färger som små runda cirklar, mystiskt. Naturligtvis så besökte vi också Gudinnetemplet i Glastonbury och fick träffa Kathy och Katinka, två av Gittans lärarinnor från sin utbildning där, och vi besökte Tor, Chalice Well med sitt röda vatten, White Spring med sitt klara vatten, det gamla Törneträdet, Kung Arthurs grav och mycket mer.
På dit och hemvägen från London så passerade vi även Stonehenge och kunde ta det här fotot från taxibussen.
I morgonkväll kommer rapporter ifrån Dalarnas DM, ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela