Kurbitsabborrar......

Publicerad 2014-03-21 20:57:00 i Allmänt,

Ja, ni läste rätt Kurbitsabborrar. Inför våra minnespris till Pimpel-SM 2014 så hade vi idéer om dalahästar, men som alla vet är de ju ganska dyra. Kurbits hör ju verkligen till dalarna och jag åkte ner till Lena på Älvans Hantverk här i Borlänge och vi diskuterade lite olika minnespris och hon kom med förslaget om en Kurbitsabborre. Hon ritade upp 2 olika förslag på abborrar, som är LP -design som är hennes och inte får kopieras. Nu blev det ett helt annat minnespris vilket ni får se på tävlingen som går nästa år. Jag ville inte släppa tanken på en abborre som jag tyckte var suveränt och frågade om priser på ett halsband med en Kurbitsabborre till alla kvinnliga medaljörer. Alla tjejer upp till tanter, som tar medalj på SM får detta halsband med försilvrad kedja och en sex centimeter lång Kurbitsabborre.
Lena hade designat tre olika abborrar som jag fick välja emellan och jag valde den som är reflekterande och skiftar i olika färger och en speciell kurbits. Hon har även gjort örhängen som hon släppt till försäljning och naturligtvis kunde jag inte låta bli att köpa ett par. Räknar starkt med att komplementera dessa med ett halsband på SM nästa år.
Om någon är intresserad av att köpa örhängen så kan ni höra av er till mig eller Älvans Hantverk, www.alvans.se där finns även uppgifter om kontakt. OBS! Det nya datumet för SM i pimpel 2014 är helgen 7- 8 Februari 2015, så tjejer ladda för allt ni är värda. Ha en trevlig helg och skitfiske till alla som skall tävla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela