Pimpel SM...Del 5

Publicerad 2015-04-19 11:15:44 i Allmänt,

                                                      Hotellet
Vi skulle bo på Spa och konferenshotellet Källan ett mycket trevligt hotell mitt i skogen med en härlig utsikt.
100 meter  ifrån hotellet ligger en naturlig källa som jag hade tänkt besöka men så blev det inte. Frågade i receptionen om källan och allt vatten tas därifrån, men via kommunala ledningar. Kallvattnet i kranen var iskallt och håret blev hur mjukt som helst efter tvätt. Utanför hotellet finns en stor "pool" som nu var frusen, säkert ett trevligt ställe på sommaren också, där Noragänget bott tidigare på SM i Traditionellt Mete.
När jag ringde och beställde rum åt oss 5 ifrån Dalarna, så fanns det bara ett dubbelrum och ett trebäddsrum kvar och Linda-Maria och jag hamnade i Engelska sviten. Vilken lyx ! 
På fredagskvällen var det gemensamt fika och vi var en del som "grundat" med annat än fika,hehe. Borlängegänget träffades hos oss och vi gick igenom kartorna över sjön och lite tips vi fått. 
Helgen till ära så hade jag hittat ett gott passande öl och på lördageftermiddagen slank det ner lite päronkonjak innan maten. Hotellet hade också ett eget vin som heter Källan.
 
På lördagskvällen var det en 3-rättersmiddag  beställd och det var buffé och hur gott som helst. Senare på kvällen hade vi taktiksnack tillsammans med Lotta, Ingela, Micke och många andra ifrån Noragänget.Precis som på fredagen blev det tidigt sänggående, med lite TV innan sömnen infann sig .ZZZZZZ
En trappa ner fanns inomhuspoolen och bastun, på alla rum fanns morgonrockar och tofflor. Badräkten som jag hade med hann jag aldrig använda. Men ska jag åka fler gånger till Norsjö, så vet jag var jag vill bo.
Man kunde även boka flera olika spabehandlingar och massage, kanske måste göra det i god tid då det var helg. Här nedan några sommarbilder från hotellet.
Söndag morgon bjöd på dimma som lättade tills tävlingarna skulle började och när väl invägningen var över så kom regnet som följde oss större delen av vägen. Chauffören hade tänkt köra genom inre delar av landet, men som tur var fick vi rapporter om mycket nysnö. Så det blev kustvägen och paus i Örnsköldsvik och Tönnebro. Klockan 03.00 kom vi till Borlänge,där det var byte av chaufför och då hade bussen 2 timmars resa kvar.
 
En helg går otroligt fort och efter tävlingarna så är man helt slut i kroppen, satt fint med en akupunktur-stund hos min sjukgymnast på måndagen. Stort Tack till Nora Gyttorp och jag/vi åker gärna med fler gånger om det finns plats. Även ett Stort Tack till Norsjö SFK för ett väl genomfört SM i Pimpel 2015, snabba resultat och igår kom även bilder ut på deras hemsida www.norsjosfk.se
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela