Isdubbar......

Publicerad 2015-02-05 21:58:31 i Allmänt,

Kom ihåg isdubbar till helgens SM-tävlingar i Falun och Borlänge.INGEN kommer ut på isen utan isdubbarna.
Idag kom min syster Monica upp och vi var till Falun och kollade in skridskotävlingarna som arrangeras och är så stort, när eliten från Holland kommer hit och tävlar. Först så var vi förbi vid Karlslund så Monica kunde konstatera att hon varit där tidigare och tävlat. Sedan åkte vi till Roxnäs där jag tog några foton när skridskoåkarna for förbi.Här nedanför ser det ut som om det sitter småfåglar på grankvisten.
 
 
Här kommer stora klungan och när den passerat så åkte vi bort till Hälsingegårdsbryggan och gick ut till kanten av banan. Då när vi hade stått där ett tag så kommer de in igen efter ett nytt varv och nu var det målgång. Vad roligt att få se den och vilket liv det var på speakern och publiken som stod där.
Man kan läsa mer på www.runnwinterveek.se I morgon så blir det att åka ut till Ornäs och hjälpa till i startområdet. Ha det gott.....inte så långt kvar nu till pimpel-SM
 
 

Kommentarer

Postat av: Lennart Larsson

Publicerad 2015-02-05 22:29:54

I morgon klockan 10 bär det iväg 2 bilar med 8 gubbar mot Falun-Borlänge och 2014-års pimpel-SM

Svar: Ja, ni är Alla hjärtligt Välkomna!
rosietalar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela