Vilken tur.....

Publicerad 2015-05-22 18:08:28 i Allmänt,

Igår kväll fick jag ett mail att jag vunnit en tavla, och de hade sökt mig för att meddela detta. När det blev klart att jag gissat rätt antal på dalahästar i en glasburk och gillat och delat Älvans Hantverk på Facebook,så befann jag mig i Hammerdal.Jag kollade inte så noga på "fejan" och man vinner ju aldrig något.Men denna gång hade jag tur och det kändes helt rätt....när jag gissade på 55 stycken.Glömde bort allt,men igår kom ett mail,tack vare att Lena satt och rensade sin inkorg. Det var hon som designat halsbanden med kurbitsabborre som vi delade ut till alla kvinnliga medaljörer på SM i Pimpel 2014, så hon hade kvar min mailadress sedan dess.Idag hämtade jag hem min tavla, en Dalahäst med belysning.Tack så mycket!
 
I lördags så hade syster Monika party och inte vilket party som helst utan underklädsparty.Vi var 7 brudar som provade hej vilt och man fick hjälp med storlekar, färger och diverse tips av Therese som höll i demonstrationen.Wow vilken lycka, inte utan att man funderar på att göra en egen kalender........ Hrmm, fantisera kan man ju göra,hihi.Hur som helst så var det många nöjda kunder.Vi blev bjudna på tre sorters pajer som Monika gjort lax, salami och kyckling, mums.
 
Jag har inte varit med och metat än här i Borlänge eller Falun.Det var så kallt i onsdags och igår så hade jag annat för mig.Men såg att det var ganska höga vikter på de som segrat och tror väl att mört och braxen leker och nappar bra nu.Får väl försöka ge mig iväg till veckan som kommer.Är även sugen på att söka lyckan i Siljan och fiska regnbågar, verkar finnas hur mycket som helst där......Trevlig helg, med allt vad det innebär och jag hejar på Måns på lördag,det är en bra låt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela