På väg......

Publicerad 2016-04-08 11:03:00 i Allmänt,

Ja, då är vi på väg mot SM i pimpel med en full Dalabuss. Den avgick vid 6-tiden från Malung, sedan till Mora,Borlänge och Falun.
Mr 100% anlände i ilfart med privatchaufför, efter att ha hämtat larver m.m.Packningen var då redan på plats liksom Hans och Erik.
Själv blev jag upphämtad av sonen Niklas och vi lastade ur alla prylar vid busstationen.Sen åkte han hem med bilen och kom tillbaka efter en kort promenad. 
På plats var då redan Grängesfirren med Monica min lagkamrat och Inger och Birgit
 Känns bra hela laget i tid, och det dröjde en stund innan bussen kom.
 
Nu väntar en lång men underhållande resa oxh troligtvis lunch i Glada Hudik.
 
Många spekulationer om fisket, sjöar, utrustning och väderförhållanden. Spännande skall det bli och förberedelserna är många.Väl mött,till en trevlig helg.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-08 14:12:43

Det är slut på regnandet nu... Lite sol och vind:)

Svar: Tack för info, Ja, vi hade i alla fall tur med vädret, kanondagar på sjön. Sedan hade man ju önskat att det gått lite bättre, framförallt på lördagen och ett bra hål till på söndagen så hade vi tagit silver,,,,,
rosietalar

Postat av: Kaj Hagström

Publicerad 2016-04-08 17:11:57

Skitfiske på dig Rosie!

Svar: Tack Kaj, har provat alla dina pirkar den här helgen, som jag har. De bästa på lördagen var de wolframförstärkta då det var lite djupare. På söndagen blev det de senaste också med wolfram och räfflade. Varvade dem med balansare och fick igång fisken flera gånger i de bästa hålen. Krokarna på söndagen var Jockes SM-special och Kurres Jämtlandskrok,med lyspinkies. Tack Kaj superbra pirkar du gör och det kommer nog fler beställningar. Gillar när det går fort ner.
rosietalar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela