Balans........

Publicerad 2016-12-08 14:23:20 i Allmänt,

Det gäller att ha balans här i livet. Inte för mycket och inte för lite, och det gäller alla områden här i livet. Kropp, själ, vardagsliv, pengar...ja allt.
Därför var det bra när brorsan kunde balansera upp energierna på denna restaurang. Den ägs av en "kille" från Mora som är gift med en thailändska som är kock.Deras gemensamma barn går i den svenska skolan här och ibland hjälper de till här på kvällarna.
 
Det fanns ju en del tragiska flaggor på väggarna. Så nästa gång Kenth åker till byn så har han nog med sig en Djurgårdsflagga, tur är väl det pust....
En kväll när vi åt middag här så flög en del av väggfläkten ner på Kenths arm. Det gick som tur var bra och han blev lovad en Irish Coffee nästa gång vi kom dit.
Men det hade de glömt bort... hur var det med balansen nu då?
Samma dag beställde vi utav deras goda tonfisktoast med sallad. Men Aina som inte brukar äta så mycket ville ha en halv portion...baby,haha. Sen kom de in med helt fel maträtter och Aina fick sin babyportion. Straxt efter kom de in med våra och då var det också barnportioner. När notan kom så var det fullt pris på alla........Nej, blir nog inget mer besök där......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela