Mumsa...

Publicerad 2016-12-03 06:45:00 i Allmänt,

Mumsa är ett ställe som ligger en bra bit utanför Huay Yang, det är en restaurang och resort.En norrmän tog över stället förra hösten och då var det ganska nedgånget, så de har byggt  stora nya tak och renoverat.
Ägaren är en sportig kille som var ute och vindsurfade i de höga vågorna. Flera dagar såg vi på långt håll hur han surfade med en stor fallskärm, vet inte vad det kallas.Mumsa ligger alldeles nere vid stranden och har ett gym med tak över som man får använda.Höga träd runt omkring och stolar och bord nere vid stranden Några buddor pryder uppgången till trappen.
Kenth och Aina försökte hitta dit i Januari, men lyckades inte. Men nu satt det skyltar ändå från byn.
Några dagar innan hade jag haft en dröm, jag var ute och pimplade och isen hade som runda hål som stjärnor överallt. När vi beställde våra obligatoriska Chang-öl, så kom de in med isbitar i. De var runda och såg precis ut som i drömmen.
Chang är den öl som vi drack mest av, till lunch, middag och hemma i huset och vid poolen.
Härlig inhägnad av bambu.
Jo det har gått förvånansvärt bra att komma in i den svenska vardagen igen. Men det känns väldigt kallt både ute och inne och jag har ju varit utan mina kosttillskott, vitaminer, silvervatten och msm- pulver. Så nu får jag börja om från noll igen. Med värkande kropp och stela leder och trötthet.Men det var det värt, ha en trevlig helg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 64 år och bor i Borlänge,har tre vuxna söner och två barnbarn.Jag har alltid tyckt om att vara i naturen,och att fiska.Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren.Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela