Ny blogg och lite rapporter.....

Publicerad 2016-02-18 12:56:00 i Allmänt,

Ja, för några veckor sedan började min son Niklas och hans tjej Pantea, skriva på en blogg som kommer handla mest om fiske och lite annat smått och gott. Så ni kan gå in på www.trefiskar.wordpress.com  och läsa där. Den kommer att innefatta mycket humor och ironi, samt en del bilder och filmer. Niklas har ju efter 11 års uppehåll från tävlingsfisket kommit tillbaka, och det är väl inte det lättaste att gå från yngre herrjunior till herrsenior. Men envis som han är så kämpar han på. De fiskar ju mycket på sommaren också, så det lär bli mycket att läsa framöver. Här nedan är Niklas med en bonusabborre, när han är ute med en kompis och pimplar.
Här har vi damerna Pantea och hunden Stella.
 
Under dessa 11 år har det hänt en del i hans liv,med mycket fotboll, fotbollsklass, utbildning och jobb som målare, utbildning till bartender på Cypern och jobb där under några sommrar. Hem igen och skaffar egen lägenhet, jobbar växelvis som bartender i Borlänge och Falun, och som målare. Sedan på en affär som säljer målarfärger, tapeter och mycket annat och därefter som säljare på det ledande företaget i Sverige som säljer fönster, Mockfjärds.
 
 
Till helgen blir det DM och Lagtävling för Dalarna, på sjön Björken i Grangärde. Så nu gäller det att ladda alla batterier och fixa till utrustningen. Har i alla fall varit till doktorn nu i veckan så jag väntar på en lungröntgen och lite provsvar för sköldkörteln och annat. Sen har jag äntligen varit upp till Insjön och inhandlat ullunderställ på en Outletbutik. Perfekt fick bra hjälp och köpte två tröjor, kalsonger, trosor i ull till halva priset. Så nu vore det väl f..n om jag ska behöva bli avkyld på grund av svettningar.Testas på lördagens tävling.
 
Bra rapporter från WM i Mormyska på www.pimpelsport.se  från Ukraina av Marino, roligt att läsa. På facebook kan jag även läsa om USA och deras gäng som varit i Ukraina och tränat i flera dagar och de lägger även ut flera filmer som är trevligt att titta på. För våra svenskar så blev det väl en chock när isarna inte var så bra och de hann inte träna någonting utan första tävlingen gick igår, och de kom dagen innan. De ligger på en åttonde plats av tio lag och idag fortsätter tävlingen, som skall bli spännande att se slutresultatet. Så skitfiske till ALLA!
Resultat  dag 1.
1    Vitryssland
2    Litauen
3   Ukraina
4   Lettland
5   Finland
6   Polen
7   USA
8   Sverige
9   Mongoliet
10 Norge
Söndagen den 28/2 så kommer PIMPELFISKARE MOT CANCER ha en tävling på Runn vid Vika Bygdegård och arrangerade klubb är Borlänge SFK. Så håll ögon och öron öppna, mer info kommer på telsvar 0243-239644, veckan innan. Nu har Jonas Gustafsson som är ordförande och tävlingsledare fixat ett vandringspris, som Föreningsprodukter i Borlänge sponsrat. Det är firman där vi tar alla våra pokaler med mera ifrån. Övriga priser fixar Kent tillsammans med andra sponsorer.Alla startavgifter går till forskningen mot cancer. Det var Kent som startade upp denna tävling förra året med "vår" tävling  och en tävling i Värmland. Jag tror att vår tävling gav över 15.000 kronor till Cancerforskningen. 
Sen har vi ju Matilda som gör armband med texten PIMPELFISKARE MOT CANCER, tror att de dragit in över 10.000 kronor
Så ställ upp, alla har vi någon släkting eller känner någon vän som drabbats av cancer och kämpar mot den eller gått vidare.
 
För övrigt så har Knutte fått fullt på hotellet, inför resan till Dalarna. Under tiden jag skrivit det här( som tar lång tid innan jag är färdig) så har jag lyssnat på en skiva med Ted Gärdestad som skulle fyllt 60 år idag. Men det är en annan historia. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela