Tänker tillbaka.....

Publicerad 2016-02-03 12:17:12 i Allmänt,

Jag tänker tillbaka på den här veckan för ett år sedan, det vill säga SM pimpel 2014. Som vi i Borlänge SFK arrangerade tillsammans med Falubygdens SFK.
Kommer ihåg vilken besvikelse det var när vi  måste ställa in tävlingarna år  2014, på grund av för dåliga isar. När alla avråder räddningstjänsten, lokala fiskare som har mörtstugor, vi arrangörer som undersökt isen och alla väderprognoser som inte föll in utan att mildvädret fortsatte. Men för allas säkerhet så blev det inställt.
Kommer även ihåg den tacksamhet vi kände när  Anssi och övriga i pimpelsektionen på Sportfiskarna, gav oss en ny chans året efter.Det kändes bra efter alla förberedelser vi haft och som tur var så blev det bättre isar 2015.Här nedanför kommer en liten blandning av minnen före och efter SM i pimel 2014.
 
Reportage med D.D  vid Roxnäs udde.
Chokladkaka till ett av våra många möten med Visit och Falukillarna.
Klubbmaskotarna gubbarna och gummorna som jag sydde och fixade och trixade med  innan SM.
Reklam från Borlänge kommun.
Reklam från Falu kommun.
Kartan på den individuella tävlingen.
Halsbandet med kurbitsabborren som alla kvinnliga medaljörer fick.Lena på Älvans Hantverk hade tagit fram tre olika modeller och jag valde ut denna. 
Logga på hemsidan.
Silversmycket Ornäsbjörken som fanns som pris på våra lotterier.
Intervju vid Roxnäs.
Ihopplockning av startkort och skrift på påsar, sen i med reklam, distriktsvis
Montering av alla medaljer efter att ha klätt in papperskivor med tyg, blått till herrar och lila till damer.Samma tyg som gubbarna och gummorna har.
Även märkt upp alla brickor med klasser, för att slippa läsa på alla medaljer under prisutdelningen.
Tidningsurklipp från lokala tidningar, det första från April 2013.
Foto taget vid presskonferensen vid Haganäs April 2013.
Minnesmärket.
Förberedelser inför prisutdelningen för lagtävlingen, Ösjön,Ornäs
Kommunens banderoll hänger på tork.
Dagen efter vid Ornäs, halt och jäkligt. På söndagen kunde vi inte ha så många försäljningsställen som det var tänkt på grund av den hårda vinden.
All fisk bortkörd och alla glada för att vi klarat ett så stort arrangemang. Tack till alla som hjälpte till och framförallt de i SM-gruppen som gjort ett bra  jobb med allt vad som innefattar ett SM. Nu ser vi fram emot att få åka till Lycksele i April, alla som kvalat in via DM,SM 2014,SM 2015 och 6 stycken arrangörer från 2014.
En full buss och flera bilar ifrån Dalarna kommer att tävla på Pimpel-SM  Lycksele 2016.Vi ses väl där!?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela