KM 1 i pimpel....

Publicerad 2016-01-10 16:27:31 i Allmänt,

Då var det idag  den 10 januari dags för KM 1 i pimpel för Borlänge SFK och Falubygdens SFK. Eftersom många av medlemmarna är med  i båda klubbarna så har vi sedan några är tillbaka  kört pimpel-KM gemensamt.
 
Senaste veckan har vi haft riktigt kallt med som lägst  - 22 grader och snö. Men prognosen inför söndagen såg bättre ut med - 7-- 12 minus. Så när man slog upp de brungröna i morse så låg temperaturen på -10 grader och snöstorm.Tävlingen var på Ösjön med start vid båtklubben Ornäs.
 
Det var bara att klä på sig ordentligt och ge sig iväg ut för att bli upphämtad av sonen Niklas. Vi var ganska många som trotsat vädret denna dag, Dock endast tre damer, förrutom mig så var det Ellen Jonsson och Kristina Asp. Många kända ansikten till start och inget vidare med snön som yrde runt. Man hade väl inga större förväntningar denna snöiga kalla dag. Jag gick inte så långt och fiskade själv de första två timmarna, fick fisk i mitt 15;e hål. Det var små abborrar som nappade direkt där de fanns. Tror att jag hade runt 15 stycken när Finn kom förbi och han var besviken, hade bara 5 stycken. Drog mig närmare starten och bryggorna där jag avslutade tävlingen. Fick ihop 31 stycken små abborrar som tillsammans vägde 486 gram.
Hehe så jag ökade lite från förra tävlingen.Många var besvikna och frusna. Vet inga resultat då vi åkte hem efter att vi fikat och då var parkeringen nästan tom.Men hoppas de kommer på hemsidorna och facebook.Uppskattningsvis så kan högsta vikt ligga runt 2 kilo.
 
Så nu sitter man i soffan framför TV:n inlindad i duntäcke och en varm vetekudde för att tina upp och kollar på alla duktiga skidåkare. Nya tag med fisket framöver, vi ses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela