Några laxar......

Publicerad 2016-01-20 17:12:22 i Allmänt,

Hehe, jag gjorde av med några laxar idag, men jag ser det som en bra investering. Köpte västen i serien Float Underwear, från Termotic, hos Olles Fiske. Finns även som tröja med långa ärmar och byxor, för herr,dam och barn. Det skall bli spännande att känna om den passar mig, då den är värmande och har även flytförmåga om man skulle drulla i spat. Men peppar peppar så har jag aldrig tidigare badat med kläderna på, så jag hoppas att jag även i fortsättningen får gå "torrskodd" från sjöarna.
Här nedan ser ni Dan Ersbjörs som testar understället, med vanliga kläder utanpå och han är ju även försäljare åt Wiggler.Även hans hund Putte har en värmande väst som han gillar, syns här nedan när han är med husse på en pimpeldag på sjön.
 
Köpte även några fina Hedenskogare och fler kedjelänkar, så nu är man laddad. Innan besöket hos Olle så hade jag varit på Intersport i centrum som skall lägga ner affären och rear ut det mesta. Så där köpte jag en täckjackskjol från McKINLEY, som jag kan ha efter tävlingarna, för att slippa frysa när man väntar på prisutdelningen. Det åkte även med ett till par ullstrumpor, så nu vore det väl faaan om jag inte skulle hålla mig varm. Före jul fick jag även en dunjacka av min son Mikael, som han tyckte var alldeles för varm. Det blir också bra att ha efter tävlingar.
Brände även lite stålar på biljetter till revyerna Ruggugglan-Ur spår! och Borlängerevyn-Alltid är det nått! Som barnens farmor Elna och jag skall gå och se, och få skratta lite.
 
Till helgen blir det DM1 och DM2 i Dalarnas serie. På lördags skulle ju Leksand arrangera en tävling på Byrviken, men där var isen för dålig för tävling. Så än en gång räddar Ovansiljans SFK oss med tålmodiga medlemmar som varit ute och kollat upp isarna. Så på lördag blir det åter igen ett DM på Kättbosjön. Rolig sjö som kan vara lite lurig ibland. 
På söndag så arrangerar Smedjebackens SFK  DM -tävling på norra Barken, med start vid reningsverket. Där har inte jag varit på många år, men brukar trava iväg långt. Vi får se hur det är med kondition och svettningar på lördagen, om jag klarar att gå dit jag brukar. Kämpar på och jag har troligtvis fel på min sköldkörtel och binjurar, vilket gör att "termostatet " i kroppen inte fungerar till fullo. Jäävligt drygt, med en massa ombyten med sig, men skam den som ger sig. Väl mött i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela