Midsommardagen....

Publicerad 2016-07-13 19:00:39 i Allmänt,

Efter att ha blivit väckt av skator, kråkor och en tupp som gal och hört hur resterande nattgäster börjar vakna till liv så går jag ner från Anexet. Ser nu hur solen tagit när vi var på sjön dagen innan och på med solskydd för solen strålar för fullt denna dag. Jag har en ilsket röd triangel på bröstet och en röd kant i nacken, haha.
Efter frukost så tar vi en lång promenad i skogen, där Marina visar att för längesedan, hur flera människor från Tyskland under flera år hyrt delar av skogen. Där har de jobbat med ett visst sorts skogsbruk. Då de burit och staplat stenar i alla storlekar, grävt ur marken under vissa träd. Byggt cirklar av sten med en eldstad i mitten och mycket, mycket mer som en annan inte begriper. Nedan följer fler bilder från skogen.
Skogens äldsta och högsta tall.....
 
 
Stenhögar lite här och där....
 
 
 
 
Efter promenaden lite fika innan jag åkte hem, för att på eftermiddagen skjutsa Niklas, Pantea och några vänner till dem, till Torsångs kyrka, då de skulle på bröllop.Det var allt för idag, i morgon blir det lite fiske....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela