Fortsättning Thailand......

Publicerad 2016-11-07 05:13:57 i Allmänt,

Vi kom till slut fram mycket försenade och nyckeln till bungalowen fanns hos vakten. Annars skulle Chon visat oss husets funktioner, men hon kom förbi lite senare.
Huset vi hyr är enplan med tre rum och kök, två badrum och två stora altaner under tak. Den ena är med myggnät runt om, perfekt för frukost och sena kvällar.
På plats fanns även vår hyrda moppe med sidovagn och tak. Kenth är ju taxichaufför hemma så han är självskriven här med.
Så det var bara att duscha byta om och åka och äta middag. Skaffa 25 liters dunk med vatten, köpa hem ägg, bacon juice m.m. till frukost. Kaffe hade vi med från Sverige. Dagen efter fick vi göra resterande inköp och lunch och middagar äter vi ute.
 Hua Yang är en liten fiskeby cirka 30 mil söder om Bangkok. För cirka 12 år sedan byggdes den första "svenska byn" som kallas Orchid 1 och nu finns det många små byar i byn
Det går inga charterresor hit och det finns bara två höghus med köpta lägenheter här.I varje liten "by" så är det bevakning dygnet runt och personal sköter städning och trädgårdarna. Det finns pool och barnpool, samt bubbelpool. Två uteduschar, solstolar och sittplatser under tak vid poolen.
Ja, ni förstår hur underbart vi har det med över + 30 grader och nästan lika varmt i poolen.Det kommer mer....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela