Summering av medaljer och året 2013....

Publicerad 2013-12-31 14:35:55 i Allmänt,

DM i pimpel i år bestod av serie och "stora" DM med lag, det arrangareades av Ovansiljan på Kättbosjön. Jag hade varit med på första serietävlingen på Byrviken som jag fick avbryta p.g.a en förfrysning av hela kroppen, där kom jag trots allt 2:a. På Kättbosjön kom jag också 2:a så då var jag klar för SM nästa år. Vi var bara 3 damer ifrån Borlänge som skulle bilda lag, det var förutom mig Lillemor Arvidsson och Ellen Jonsson. Vi brukar ju ha ett damveteranlag men jag föreslog att de andra två skulle bilda ett äldre damveteranlag, för att de skulle ha bättre chans sen på SM som skulle gå på Ösjön. Då kunde man även ta i Sylvia Nilsson och Hilkka Pekhola i laget till SM. Nu gick det ju så bra för oss DV på SM i Grums vi tog ju Silver där så vi får ändå ställa upp med ett lag. På DM i traditionellt mete i Haggen, Ludvika så vann vi laget och jag kom 3:a, så det blir att åka till Tranås nästa år. Summering av alla mina DM och SM sedan 1967-2013 i grenarna pimpel, traditionellt mete och kustfiske är följande DM:39 stycken individuella, 39 stycken lag(sedan 1972) och 12 stycken individuella SM- medaljer och 14 stycken lagmedaljer, till det 3 stycken Nordiska medaljer i lag. Kommer att berätta mer om Nordiska lite senare. Året 2013 har väl varit en berg o dalbana allt ifrån ambulansfärder, sjuktransport för mina hjärtbesvär, mycket party, cermonier, meditationer och resor, fiske och tävlingar. Jag blev ju med katt också när sonen Niklas skaffade hund och de två inte gick ihop. Mamma kom till ett eget möblerat äldreboende och vi rensade hennes lägenhet, vi delade på sånt vi ville ha resten gick till loppis och auktion. Tyvärr försvann en hel del på auktionsfirman och de hade även mammas saker på andras utrop. Tur att jag var lite vaken men mycket är borta?! 2013 var ett bra år.
Tore Karlsson var pigg på att spexa och på Nyårsnappet 1969 en Vällingetävling fick jag spöka ut honom, till allas glädje, på kortet längst till höger står Lennart Loberg som även var konstnär och målade flera tavlor som Södertälje köpte och hade som vandringspris. Själv har jag två av dessa tavlor, sen gjorde Lennart och jag en deal, jag skaffade finska tygmärken från finska mästerskap och klubbmärken.Det gjorde jag på Finnkamper som jag var med på och då fick jag två till tavlor av Lennart. Gott Nytt År till Er Alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela