SM-möte.....

Publicerad 2015-01-08 19:08:06 i Allmänt,

Idag har vi haft ett nytt möte angående pimpel-sm 2014 i Falun på Visit södra dalarna (turistbyrån). Det var Cecilia,Jonas, Peo, Bernt, Per och jag. Allt börjar åter falla på plats och lite finslipning och planering av inköp till försäljningen av korv och hamburgare m.m. Jag testade en ny kladdkaka på "folket", tror att den var till belåtenhet.
I måndags på trettondagsafton  var dalademokratens reportage i tidningen,som vi var ute och gjorde på fredagen vid Roxnäs udde. På en av bilderna satt vi med våra spön och pirkar i samma hål, och vi lyckades utan att trassla ihop oss. Hehe, samarbete över kommungränserna Falun-Borlänge.
På lördag så har vi gemensamt KM med Falubygdens SFK och tid och plats får vi veta i morgonkväll. Det är ju många som är medlemmar i båda klubbarna.Talar mer en annan dag, ha det bra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 64 år och bor i Borlänge,har tre vuxna söner och två barnbarn.Jag har alltid tyckt om att vara i naturen,och att fiska.Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren.Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela