Stuuur va!?.......

Publicerad 2015-05-08 12:57:00 i Allmänt,

Nu ska jag berätta något som jag hörde på Dalaradion för flera år sedan och som jag och många med mig haft väldigt roligt åt. Så fort vi säger stuur=stor, vad det än gäller en fisk, en sten ,en frukt,ett stort hår eller vad som helst så börjar man skratta. Så varsågoda till ett gott skratt!
 
Det här var i samband med att man diskuterade behåring av kön eller inte och då berättade den kvinnliga programledaren om en vännina som varit på badhuset i Ludvika. Innan man går i bassängen så är det ju dusch och i duschen fanns en ryska som var väldigt "behårad" där nere. Vänninan tittade en gång och hajade till och tittade en gång till. Då log den stolta ryskan och sa-Stuur va!
Hon var  väldigt stolt och mallig och programledaren kunde knappt berätta utan att vika sig av skratt och själv har jag och mina vänner skrattat många gånger också. Så skulle jag få en stor fisk och säger samma ramsa så vet ni bakgrunden till den.
Stuur va! Undrar hur det ser ut 2010 och 2015? Det finns nog alla varianter, vi lever ju i ett fritt land så var stolta, gott folk.
Idag har jag varit och grävt lite mask till morgondagens Km i Internationellt Mete. Såg att än har inte vitsipporna gett upp fast de var lite tidigare i år. Men det har ju varit så kallt i luften även om solen lyser, så de håller sig fina länge. Idag blåste det storm och i går hörde jag åskan. Blir nog att ta på långkalsonger i morgon på årets första metardag för mig.
Ha en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela