Sommar, sommar, sommar.....

Publicerad 2016-08-08 09:40:21 i Allmänt,

Det är den bästa sommaren som jag har haft på flera år. Visserligen har jag inte fiskat så mycket , men andra roliga saker har hänt och händer. Det började redan i Maj, med en seger på Trosametet i damveteranklassen, fick dock lämna ifrån mig vandringspriset för högsta vikten bland damer.
 
Sedan följde en underbar resa till Chania, Kreta med väninnan Marina , med många upplevelser, utflykter, god mat, dryck och mycket promenader utmed stranden. Bakade några smycken från den resan, kommer berätta mer senare.
En skolavslutning med barnbarnet Dennis och Gröna Lund. När han senare bröt foten så fick han vara här några dagar. Haft honom och hans syster Tuva här hela förra veckan, då mamma jobbat natt. Prövningar och test av gränser, 
 
Tre KM i traditionellt mete före midsommar, och jaf lyckades vinna damklassen. Sedan har Niklas och jag varit ute i hans båt och har en tripp till piren i Nyköping. Nu i Augusti väntar Tjejmete i Falun och DM i traditionellt mete i Mora. Sedan om man vill finns ju Borlänge SFK:s onsdagstävlingar och Falubygdens torsdagstävlingar.
Vi får se hur mycket jag hinner med. Väntar även på datum till klubbens Internationella KM i mete!!!
Sedan har det ju varit flera musikarrangemang, Peace and Love och på tisdag ska vi på kulning i skogen.Har även gått en läkeväxtkurs, som var mycket intressant . Jag har plockat många växter som jag torkat och sparat och dricker nu eget örtte varje dag.
 
Ceremonier med fullmånen och en initiering enligt indiansk tradition, som jag höll i ute på udden vid Uvbergsviken,Ösjön.Vi, har varit till springkällan, som ligger mellan Solvarbo och Säterdalen, på en trumceremoni.
 
Mycket annat har också hänt denna härliga sommar som varit så intensiv. Jag har slarvat med kosten och ätit mycket sött och det slår tillbaka på en gång med mer värk. Så jag är nog ganska sliten just nu, men livet leker.
 
Det kommer att bli en härlig vecka med en del planering med tider och samåkning till det stundande bröllopet. Skall bli så spännande och  jo,jag har bestämt klädseln inför ceremonin i kyrkan och kvällens fest. Vi hörs!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela