Mer om SM i Mete 2014....

Publicerad 2014-08-04 10:42:45 i Allmänt,

Nu har både resultat från individuella och lag kommit ut, ni kan se dem på www.svenskalag.se/VBMK, sök sedan under dokument. Jag missade igår att berätta att även ett guld i yngre herrjuniorklassen gick till Dalarna och Älvkroken, tror även att han hade dagens högsta vikt på över 3 kilo, Grattis! Igår avgjordes lag-SM och då fick Dalarna guld via Fjällkrokens Äldre damveteraner och silver till Skinnkrokens damer, Hurra! Det var ju inga större vikter på detta SM, så lyckliga var de som fick något större på kroken.
Hörde av en vän att det hade varit otroligt varmt och mycket getingar under lördagen. Det tycks vara ett "getingår" i år och det är så otäckt när de kryper mellan fingrarna och på händer när man står och fiskar. Hur som helst " Grattis alla medaljörer", bra kämpat i värmen. Nu börjar man faktiskt att längta efter is och pimpelfiske, snart dags för nytt SM-möte i Falun. Ha det bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela