Tjejläger......

Publicerad 2014-03-15 10:50:00 i Allmänt,

Jag och Anne också ifrån Södertälje Sportfiskeklubb blev 1986 erbjudna av Stockholmsdistriktet att vara handledare på ett tjejläger på Barnens Ö, Väddö. Anne är duktig på att fiska och har vunnit mycket som junior och senior. Hon jobbade också en tid i en fiskeredskapsaffär i Södertälje och nu bor hon i Finland. Stockholmsdistriktet hade flera år arrangerat läger för killar på Barnens Ö och nu skulle även tjejer få chansen. Som utbildningsledare fanns även en kille ifrån Svenljunga med och lägret skulle hålla på i 6 dagar. Det var för tjejer i åldrarna 12-20 år, man kunde vara nybörjare eller erfaren fiskare, begränsat antal till 15 stycken. Det var billigt 500:- för dessa dagar med logi, mat, båtar, utbildning och handledare. Men tyvärr så kom det inte in tillräckligt med anmälningar så det blev inget läger.
Idag har Kung Bore kommit tillbaka med ett snötäcke och solsken, men stark blåst. En dag när jag var upp till mamma så räknade jag hennes SM-medaljer och det var 16 stycken. Två individuella silver i damklassen, mete -70 och kustfiske -88 och 14 stycken lagmedaljer i grenarna pimpel, mete och kustfiske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela