1975.....

Publicerad 2014-11-16 13:12:41 i Allmänt,

Det här året ändras reglerna för vandringsprisen och man börjar räkna poäng och man måste uppnå en viss summa för att erövra priset. Jag lyckades att vinna KM i pimpel och tog en första inteckning i det nyuppsatta priset som var en blomtavla målad av G Henning. Kom tvåa på KM i mete och var nygift så jag heter nu Rosi Thim. Det här KM i mete gick nedanför universitetet i Stockholm och Britta Axh vann och Gunborg Södergran blev trea.
På DM i pimpel fick jag silver individuellt och vi tog guld i laget, från vänster Maj-Lis Dahlin, jag, mamma Birgitta och syster Monika.
På sommarens DM i mete vann vi också guld i laget. Jag är ledsen att jag inte har fler resultat från andra klubbmedlemmar att skriva om, men går ju efter egna medaljer, foton och mammas anteckningar. Såg en del resultat av de motioner som togs upp igår på Sportfiskarnas tävlingsmöte, känns bra och spännande att så småningom läsa resterande. Ha en skön söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela