Höstdagar med regn......

Publicerad 2014-10-10 12:31:11 i Allmänt,

Sista veckan har det inte gjort annat än regnat på dagarna, det blir man ju inte särskilt glad av. Idag såg jag i trädet utanför fönstret hur regndropparna hängde kvar som små små glaskulor. Svårt att fånga på bild men vackert är det.
Det har ju även varit fullmåne och då har jag extra svårt att sova. Märkligt nog så har det klarnat upp till kvällen och då brukar jag "öppna" persiennerna och försöka sova i månljuset. Lägger saker i fönstret som jag vill rena och fylla på med energi, såsom smycken, kristaller och vatten. Har även haft krokasken och pirkar där någon gång.Som tur är så har jag ingen insyn från det hållet, så det är jag, svarta katten Chilla och månen. Även om hösten är en transportsträcka in i vintern och is på våra sjöar, så får vi inte glömma bort att leva i nuet. Att njuta och se allt det vackra med höstens alla vackra färger på alla träd, innan de faller ner och träden förbereder sig för vintern och vila.
I mitt köksfönster så hänger några symboler som påminner mig om kärlek och kärleken till mig själv. Om man inte tycker om sig själv så blir allt runtomkring svårare. Den här sommaren så har det väl varit lite si och så med min självkärlek, därför har jag inte orkat blogga så mycket. Just för att jag inte fysiskt mått så bra. Efter att fått svar på flera prover som tagits och med ändrad kost, minskning av socker och vitt mjöl, så mår jag nu lite bättre. Man måste även komma ihåg att den enda som kan ändra på något är en själv och naturligtvis kan ingen köpa sig frisk. Nu har jag även lovat mig själv att bli bättre på att motionera och styrketräna, även om det blir bakslag med mera värk. Hoppas att regnet nu fyllt alla brunnar efter den torra sommaren, och vi slipper så mycket snö, nu vill vi bara ha kyla. Gott folk glöm inte bort att älska dig själv, och säg det gärna högt framför spegeln. Du är unik, kom ihåg det ! Ha en trevlig helg, återkommer efter helgen med fler rapporter, efter min utflykt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela