Pimpelfiskare Mot Cancer....

Publicerad 2015-02-26 10:55:53 i Allmänt,

 
Ja på söndag den 1 Mars är det då dags för tävlingen Pimpelfiskare mot Cancer, Starten är vid Vika bygdegård och tävlingen avgörs på Runn 10-14, med utgång 09.30 och genomgång 09.15.Det är 45 minuters ingångstid och hela sjön är med så det lär bli en löpartävling samtidigt.Vi får nog ha vakter nere vid sjön som kollar ingångstiden.Utan broddar kommar man nog inte så långt heller och här är senaste varianten.
 
Tur man är gammal och inte så ivrig längre,men jag kan förstå de yngre förmågorna som vill mycket och motståndet är stenhårt i klasserna.
 
 
Kenta ifrån Värmland har tagit intiativet till tävlingen och redan förra året blev Jonas Gustavsson och Borlänge SFK tillfrågade att vara medarrangör. Alla startavgifter går till cancerforskning och om man inte kan vara med så kan man sätta in 100:- på vårt postgironummer 393877-6. så reglerar vi det på tävlingsdagen med kontanter.
Jag var även förbi vid Mormyskafinalen vid Ösjön förra lördagen och samlade in pengar, före starten.Kunde tyvärr inte stanna så länge.
 
Ett stort prisbord är utlovat och sponsrat av Vestlis fiske och Fritid, Borlänge, Djurås, och pokaler till alla segrare. 3000:- till högsta vikten och det lottas ut ett kolfiberspö i varje klass.
 
 
Vi kommer att ha tillgång till Bygdegården, vilket Jonas precis fixat, så då kan man gå in och värma sig och där finns även toaletter. KOM IHÅG! Inga broddar på stövlarna om skall gå in där!
 
Vi väntar ett stort antal startande, så kom i tid och försök att samåka så mycket som möjligt.
 
En annan bra idé har Matilda Leijon kommit på, hon gör armband "pimpelfiskare mot cancer". Man kan beställa via hennes facebooksida och de kostar 100:- plus 7:- i porto, pengarna går till pimpelfiskare mot cancer.
Kom ihåg att mäta handleden innan beställningen.
 
 
 
 
                 VÄLKOMNA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela