Vilodag.......

Publicerad 2015-07-12 19:44:21 i Allmänt,

Torsdagen blev kort, kommer man hem efter 9 på morgonen och sover "middag" så är dagen snart slut. Vi åkte i alla fall bort till Caféet vid Handöl och åt våfflor, grädde och hjortron eller hallonsylt. Kostade en slant men det var det värt, sen promenerade vi upp till hängbron över Handölan i regnet innan vi åkte hem till stugan igen.
Sen åkte vi tillbaka till stugan och firade att vi fått fisk igårkväll/natt och även en Canadaröding, så vi korkade upp Champagnen som jag fick när jag fyllde 60 år och bartender Niklas serverade. Sen blev det kortspel till småtimmarna med diverse tilltugg som ostar,godis, chips och pop corn.
Efter några omgångar av Chicago och plump så ville Niklas och Jonas testa Enan igen, så trots regnet gick de ner och fiskade. När de återvände var de eld och lågor och sa att de nog kommit på var vi skulle fiska resten av veckan då de fått flera öringar och tappat några stora. Fortsättning följer....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela