Inspiration.......

Publicerad 2015-03-05 22:15:00 i Allmänt,

När jag var ordförande i Borlänge SFK så höll jag alltid våra styrelsemöten hemma hos mig. En gång så hade Hans Bjurström sin grabb Erik med sig. Tror att han var runt 5-6 år och satt så snällt med sin TV- spelsplatta i soffan. När de skulle gå hem så kollade han in alla mina fiskepriser, plaketter och pokaler som jag då hade i en bokhylla i hallen. Den var svårt att undvika dem på vägen ut från vardagsrummet.Sedan dess så har jag flyttat och har mina priser i andra bokhyllor.
 
Kanske det här kan inspirera ännu fler barn eller ungdomar att börja tävla.
 
 
Hans har berättat att det var just mina priser som gjorde att Erik ville börja tävla i fisket. Nu har det gått bra för Erik och han har fått många egna medaljer och pokaler. På SM i pimpel 2014 på Runn i Falun så tog han hem silvermedaljen i yngre herrjuniorer och dagen efter så fick han guld tillsammans med Anton Edvardsson och Albin Enström.
I söndags på tävlingen Pimpelfiskare mot Cancer, vann Erik Yngre Herrjuniorklassen och slog peronligt rekord på 6340 gram. Bra jobbat Erik Bjurström.
Nästa helg styr han kosan till Sveg och Nordiska Mästerskapen i pimpel, Skitfiske!
 
I kväll så är det Fullmåne så det kanske blir en sömnlös natt och i morgon kommer Knuttes gäng upp till Borlänge för att tävla på Falu och Borlängemästerskapen som avgörs på Runn och Ösjön.
 
 

Kommentarer

Postat av: None

Publicerad 2015-03-06 17:02:05

Det har gått bra med fisket för Erik Bjurström​​ SM medalj i Traditionellt mete , SM medalj i Internationellt mete och nu senast två SM medaljer i pimpelfiske... och nästa helg är det Nordiska Mästerskapet då han får tävla för det Svenska landslaget 😀

Svar: Ja, visste inte riktigt vilka andra SM-medaljer han har. Duktig kille, hoppas att det går bra på Nordiska Mästerskapet. Men först Falu och Borlängemästerskap nu i helgen.
rosietalar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela