Jodå....

Publicerad 2015-05-14 18:22:44 i Allmänt,

Snart hockeymatch Sverige mot Ryssland, ska bli spännande.
Idag var vi på Trosametet,där var det många startande och många barn och juniorer.De handikappade hade eget område och det hade även,knattarna och juniorerna.Övriga klasser var blandade, och lottade platser utmed ån.
Jag fick lott nr 53 en plats från bron mitt i stan och Monika en bit uppströms om bron och Robban ännu längre upp.Det strömmade mer och mer ju längre upp man kom.Efter första kvarten får man byta plats vilket många gjorde.
Efter en haltimme flyttade jag också,hade bara fått två stycken och såg hur det fick fisk längre ner mot nästa bro.
Började hiva stora mörtar på en gång,så jag blev kvar där hela tävlingen och lyckades få ihop 7077 gram och vann Damveteranklassen och fick en medalj och 200 kronor.
Jag hade även högsta damvikten,så jag får ha vandringspriset en abborre i ett år.Så nu vet jag var jag är Första metardagen nästa år.Jodå i Trosa.
Högsta vikt var i herrklassen på 21 kilo och resultaten kommer ut på www.trosaafk.se Bäst i bilen blev Robban på drygt 7,4 kilo. Fisken jag fick idag var löja,mört,braxen,björkna och id.Metade med ett 5-metersspö och betade med mask och maggot.Ha det gott.

Kommentarer

Postat av: Lennart Larsson

Publicerad 2015-05-15 11:27:58

Grattis till bra fiske, själv deltog jag i Vallgravsmetet i Göteborg, det är traditionellt mete och bara juniorklass och seniorklass, fisket bedrivs i 2 timmar med valfri fiskeplats. Brukar vara ganska trögt fiske. Det var ca 100 seniorer och 80 barn som kom till start. För egen del vart fisket helt ok, fick 30 mörtar o en löja vilket räckte till 2:a plats i seniorklassen, priset blev en rökt laxsida och medalj. Tidigare bästa placering var en 3:e plats 2006 så man närmar sig sakta toppen ,bör ju bli vinst 2024 med samma takt

Svar: Grattis,bra jobbat.Roligt med så många barn som är med.Här i Borlänge och Falun så börjar metartävlingarna nu i veckan. På onsdag Ösjön och torsdag Runn, ha det bra!
rosietalar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela