De ä måååndagmoorgon.....

Publicerad 2016-04-25 10:13:04 i Allmänt,

Det är måndagmorgon och jag är ovanligt pigg...Kanske beror det på att jag och min vännina Marina var på hälsomässa i Rättvik igår. Där fick jag healing av en kvinna som gått samma typ av healingkurs som jag, en stark upplevelse med ljusa energier och kontakter med min healingguide, genom henne.Säger bara wow, vilka budskap jag fick och bekräftelse att jag skall fortsätta med min healing och dela med mig av allt.Vi var även på en grupphealing i stora rotundan, där alla satt på stolar och en man ledde healingen från scenen. Det var också en stark upplevelse och något hände med min ena axel som det ryckte i och rättades till, märkligt vilka krafter, är så tacksam. Bra inför metesäsongen som snart tar fart.
Vi hade alla typer av väder på dit och hemresan från Rättvik, sol,regn,hagel, snö och blåst.Ett riktigt Aprilväder. Det är säkert snöstorm uppe vid Tomteland i Gesunda. Jag köpte två nya tarotlekar en med blommor och det första kortet jag tog var en lila African Violet, precis de blommor jag tidigare köpt och planterat på balkongen och vid dörren.
Den andra tarotleken handlar om olika Mästare världen över och jag tog ett kort igår och fick Yes,Ganesh, som betyder dags att gå vidare på min utstakade väg....flytt,ta tag i healing,tarot,massage m.m. Vem vet,jo jag vet!
I morse när jag blanadade korten och skulle ta ett nytt kort så fick jag samma igen......Så vad väntar jag på? Jo en hantverkare som skulle varit här för två veckor sedan. Skall komma denna vecka och fixa mitt kök,hoppas verkligen att det sker,
Kalaset i lördags blev riktigt lyckat, roligt att träffa grabbarna och Elna samtidigt, mycket skratt och lilla Tuva är ju helt underbar i sina kommentarer. En mycket klok liten tjej som vet vad hon vill och ser upp till sin storebror Dennis, som alltid finns till hands. Hon fick många presenter som saker från Frostfilmen, armband, keps, målarbok,dockan Elsa, presentkort, fingerdockor,leoparddiadem,solglasögon, barbiedocka,pengar och godis.Det allra bästa tyckte hon nog att Frostkepsen var med passande solglasögon, som hon genast provade och sprang till spegeln och kollade hur hon såg ut.
Niklas som fyllde 27 år i lördag fick mest trisslotter och andra lotter. Så han fick skrapa för fulla muggar och gick plus med några hundra kronor så det kanske blir lite nya chanser och vinster för " Mr SkrapTriss Rehn" Sen fick han ju även av "plastfarmor" Elna,hembakade  kolakakor hans favorit.Ja, Elna och hennes avlidna man Elof har verkligen ställt upp även för Niklas, som extrafarmor och farfar.
Det var många diskutioner om vem som skulle få rosen på tårtan och Tuva sa -Jag tycker att farmor ska ha den. Men då sa jag att jag inte tycker om marsipan så då fick hon den. Men det blev bara en tugga, alldeles för söt....
Tuva blev förtjust i servettringen, så den fick hon ta med hem.Nu i veckan skall jag ta fram mina fiskeprylar inför sommarfisket och framförallt metarsakerna. Behöver nog köpa lite nya flöten och göra ordning tafsar. Så får vi se när premiären blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela