Ett litet vitt paket med........

Publicerad 2016-03-10 19:00:00 i Allmänt,

Ett litet vitt paket med fina pirkar.Tack  Kaj för de fina pirkarna, kommer att bli både spännande och bra att ta till framöver. Nu är jag inte längre orolig inför SM , utan jag är så glad.
Gå in på www.kajpirken.blogspot.se  och kolla in Kajs pirkar och beställ via mail.Det är lite väntetid  innan leverans, då han har "lite" att göra, men det är det värt. Du kommer inte att ångra dig, själv så fiskar jag mycket med hans pirkar och det är ingen hemlighet.
Spännande kombinationer att prova och även några tafspirkar, som jag inte tidigare provat. Är så nöjd med de pirkar jag tidigare beställt och namnet är Hugo.
Gyllene tider -  Strålande tider. Nu laddar syrran och jag inför helgens tävlingar, Borlängemästerskapet på lördag och Falumästerskapet på söndag. vi syns väl?

Kommentarer

Postat av: Lennart Larsson

Publicerad 2016-03-10 19:46:12

Kajs pirkar är ju väldigt välgjorda, för egen del använder jag mest VIM-pirkar. Sketfiske på helgens tävlingar och häll ett öga på Knallegänget så att dom sköter sig.

Svar: Har också några Vim-pirkar kvar,men fiskar mest med Kaj och Hedenskogspirkar. Knallegänget har alltid skött sig och ofta med i toppen i klasserna och strider.
rosietalar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela