Slaget om Runn......

Publicerad 2017-03-13 12:03:35 i Allmänt,

Då var helgen över och slaget om Runn avgjort. Det var de i topp från lördagen som även vann totalt bästa herr Jonas Gustafsson, bästa dam Lotta Engvall och bästa junior Gunnar Nykvist.
Det var plusgrader redan på morgonen, mulet och blåste rejält. Solen kom fram en kort stund innan utgång, föret var bra med lite snö. Som under dagen smälte, så lite halkigt när vi skulle få iland.
Monica och jag gick ut bland öarna där vi fiskade förra året och hon fick en kanonstart med många i första hålet. Själv hade jag det sämre och det gick åt många bomhål innan första fisken. Gick förbi en kille som också startat bra, men ville inte störa varken hans eller Monicas fiske. Så jag letade lite själv, men det var tji.
Efter ett tag gjorde vi en runda till en annan ö,men ingenting. Monica gick tillbaka och jag provade vid ett av grunden där jag tidigare år fått bra med fisk.
Nej, inget där heller så jag gick också tillbaka där vi började. Nu hade jag bara cirka 10 abborrar och klockan var ett,men fick några här och där. Så till slut fick jag ihop 1070 gram och Monica hade 3570 och hon kom fyra på det.
Men det känns bra ändå, kroppen har fått jobba hårt den här helgen, bra genrep inför kommande SM. Om jag borrat cirka två tiovåningshus på lördagen så blev det nog sammanlagt en hel förort, för hela helgen.
Här är segrare från Borlängemästerskapet och Slaget om Runn, Jonas saknas, kanske hans bild jag lånat?
Resultat finns att läsa på www.borlangesfk.se
 
Själv får jag väl ut och träna framöver, den där rätta känslan har inte riktigt infunnit sig i år, men, men.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela