"Sommaren"........

Publicerad 2017-11-30 13:04:48 i Allmänt,

Jo, visst hände det mycket skoj den här sommaren, trots allt regn som kom ner.
Redan i Februari så frågade min syster Monica om jag ville följa med till Dalhalla i början av Juli. Hon och Peo skulle komma upp och sova över här några nätter. Peo hade aldrig varit där och nu skulle Malena och Helen ha show.Tyvärr blev han akut sjuk, så en väninna till Monica följde med.
En trevlig kväll med mycket skämt och vilka röster tjejerna har. 
 
Marina och jag hade en heldag tillsammans i Juli. Först var vi till Bäsna trädgård där hon köpte rosor och andra blommor till trädgården. Sedan åkte vi runt förbi Vika och hamnade i Staberg och gick runt i trädgården där. Åt glass på fiket innan vi gick upp på Stabergs klack. En härlig utsikt över Runn.
I bakgrunden syns Roxnäs udde.
Herrgården vid Staberg syns långt borta.
 
En kväll i augusti var vi till Sarbergstjärn på skogstoner, med kulning av kvinnor klädda i folkdräkter och spel på kohorn, näverlur, fiol m.m.
Långt bort dansar älvor i vita klänningar .....
 
Fortsättning följer en annan dag.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela