Lagtävlingen......

Publicerad 2018-08-28 07:06:00 i Allmänt,

På söndagsmorgonen ringde klockan 4 och mörkt ute och det spöregnade i Strängnäs. Frukost i vanlig ordning och packa matsäcksväskan och iväg.
Jag skulle inte fiska idag så jag körde så kunde Monika få slappna av lite. Mörkt ute och lite duggregn. Under dessa två dagar hade vi sett många djur utmed vägen. Rådjur, hjortar,älgar, vildsvin, tranor, gäss, fiskgjuse och en korp.
Idag hade jag lovat Roger Vestli att hjälpa till med försäljningen, då de haft det kämpigt på lördagen. Bra priser på allt och extrapriser på spön och kläder.
Det blev lite lugnare denna dag, då de flesta handlat på lördagen.
Skönt att det slutat regna och det blev en fin dag med sol och lite moln och de mörka åskmolnen gick runt omkring. Piren är ju lång så de som skulle längst ut fick gå först sedan fyllde man på klassvis. Monika och de andra äldre damveteranerna hamnade inne i gästhamnen. Det nappade lite sämre på söndagen så inte lika höga vikter som på lördagen.
Det kom upp många olika fiskar braxen, björkna, id, mört, abborrar många stora på över kilot och löjor. Jag tror att de flesta var nöjda med fisket och ett mycket bra arrangemang av Gnestaklubben.
Monikas lag  med Jane Lundström och Terttu Nevalainen kom trea. Tyvärr har jag inte sett någon resultatlistan,  men det kommer nog på www.sportfiskarnasormland.se
Damveteraner
Segrarna i herrveteran från Södertälje SFK Ole Boman, Arto Jumisko och Timo Jumisko. Timo vann även på lördagens individuella tävling, så en lyckad helg.
Äldre herrjuniorer med Stäket högst på pallen.
Här är herrklassen.
Malungs damer hade två damlag med och det blev brons till Karin Andersson, Kerstin Danielsson och Britta Ivansson, grattis tjejer bra jobbat.
En trevlig helg, där jag även passade på att åka ut till Arnö, utanför Nyköping. Där bodde jag och min familj i tre år, 1988-1991.Oj, vad de har byggt mycket, man kände knappt igen sig, men hittade vårt hus.
Bästa klubb under detta SM var nog Södertälje SFk med många medaljer. Hörs en annan dag, idag blir det "hemlig bussresa" med PRO.😜😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela