Blåbärsoppa.......

Publicerad 2018-03-04 08:30:00 i Allmänt,

Idag blir det blåbärssoppa framför TV:n och Vasaloppet och andra skidlopp. Hade med mig blåbärssoppa ut på sjön igår, men drack inte upp allt.
 
Igår på DM i pimpel tror jag vi var 77 stycken till start, alla klasser, men tyvärr inga damjuniorer.
Marcus Ersbjörs som inte skulle fiska sålde kort och Jonas pappa Per fixade korv och dricka.
 
Invägningen ansvarade Marcus, Lars Collin och Åke Wiklund för. Jag hade lovat att hjälpa till med lagkorten när jag kom iland. Till min glädje hade Yvonne Wallin ryckt in och börjat fylla i lagkorten.
Tror att vi nästan var klara när sista man vägde in och Jonas kunde börja prisutdelningen straxt därpå.
När jag fått mitt pris och lagmedaljen åkte vi hem. Niklas hade bråttom som skulle på svägerskans födelsedagsmiddag.
Köpte ju ett räkneverk i veckan som jag fäste med ett band i framkanten på finnskryllan. Tar väl ett tag innan man är riktigt van med att trycka till vid varje abborre.
 
Jag fiskade igår på en Hugo volfram 45 k/s med en kurrekrok, Bolander som var  betad med lyspinkies. På slutet gick jag över till tafs, en S1 k/s och en orange och gul mormyska från Jämtland.
Nej men, jag tror visst att det snöar ute. Känns som det gjort det varje dag senaste tiden.Tur att det är små flingor som små korn. Vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 64 år och bor i Borlänge,har tre vuxna söner och två barnbarn.Jag har alltid tyckt om att vara i naturen,och att fiska.Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren.Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela