KM.......

Publicerad 2019-04-01 10:48:00 i Allmänt,

I lördags så hade Borlänge SFK KM i pimpel. Jonas hade kollat isen på Ösjön och Liljan, nära Borlänge, men för riskabelt att släppa ut folk på. Fick erbjudande av Jan Björkman att vara på Svärdsjön i Linghed.
Bara 14 stycken kom till start och det var ju bara med 6 dagars varsel tävlingen blev annonserad och sedan flyttad från söndag till lördag. Så många hade säkert planerat in andra aktiviteter. Vi får hoppas till nästa år att man lägger ut ett datum tidigt på säsongen för KM.
Isen var riktigt fin och fast, lite halt på morgonen som löste upp tills vi skulle in. Började vid en liten ö och fick en bra start med två i första hålet. Sen var det att borra dem i skallen för att få något. Kämpade på runt ön och gick närmare land och fick några finare. Sen tillbaka till ön där jag fick två bra hål, men bara smått. 94 stycken som vägde 1504 gram....Då jag har en inteckning i vandringspriset i damklassen, så ställde jag upp i den.
 Här är resultatet.
Yhj . William Berggren.          506
Ähj . Erik Bjurström.             2046
D .    Rosie Thorne .              1504
Ydv . Anna-Lena Björkman .2368
Ädv Lillemor Arvidsson .      1418
H .1   Jonas Gustavsson.     4654
     2 . Berndt Berggren .          864
Yhv 1 Jörgen Andersson .     6125 Dagens högsta vikt
        2 Ture Fransson .            3124
        3  Dan Ersbjörs .              2702
        4 .Jan Björkman.             2570
         5  Hans Bjurström .        1362
Ähv  1 .K-J Nilsson .                2020
         2  John Arvidsson .        1792
 
Vi firade efter tävlingen med skumpa,  för de som inte körde bil och chips och choklad. Två deltagare från Nordiska Mästerskapet Ture och Erik, mitt 50- årsjubileum som guldmedaljör i damjunior , svenska mästare i lag och mycket annat.😊Tack Anna-Lena.👍
Två Svenska mästare i herrveteralag Ture och Dan.
Erik och William väntar på att få gå ut.
 Lite taktiksnack.
Korken satt hårt.
Många små.......när vi åkte hem kom regnet som fortsatte hela kvällen.
Själv slocknade jag på soffan och vaknade med feber, så det blev inget Orsa för mig igår. Nu gör jag allt för att kurera mig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela