Roliga tävlingar framöver...

Publicerad 2019-01-21 06:39:49 i Allmänt,

Vaknar tidigt, det är ju fullmåne ute, en blodmåne som färgas röd när den är nära jorden. Är även en månförmörkelse nu på morgonen. Tyvärr är det mulet här i Borlänge men himlen är lite ljusröd. Igår kväll lyste den starkt på himmelen.
 
Det blir många roliga pimpeltävlingar framöver. På söndag 27 Januari är det Järfällamästerskap  på Mälaren,Stäkets SF arrangerar.
Man delar även ut några Vip-biljetter.
 
Klubben kommer även att arrangera en kvällstävling Mälarlaken, en rolig ide för er som bor runt Stockholm.
 
Kommande helg finns inget inplanerat i Dalarnas program, så det vore roligt att åka ner till Stäket. Hör gärna av er om ni har en plats över i bilen.
Torsåkers Amatörfiskeklubb kör den 9/2 och 10/2 två dagars pimpeltävling, med sammanlagda vikten för de två dagarna. Det är nog två separata tävlingar också. 
 
Sedan har vi Levi Svedbergs Challange på Storsjön,Sandviken, den 23/2 . Håll ögonen öppna  var starten blir i år.
 
Dagen efter, den 24/2 kör Borlänge Sfk en 5-timmarstävling på Runn, Runnmästerskap. Med start vid Storsund, sundet mellan Ösjön och Runn där flera tävlingar anordnats tidigare.
När vi kommer in i mars så har vi Falumästerskapet 9/3 på Runn och Borlängemästerskapet 10/3 på Ösjön. För mer info varje vecka ring Borlänge Sfk:s telefonsvarare 0243-239644. Där Lars Collin pratar in nya meddelanden varje måndag, och byter om det kommer in något nytt under veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela