Del 2 England......

Publicerad 2019-05-18 12:25:22 i Allmänt,

Söndagen gick också åt att bara mysa och ströva runt i staden Glastonbury. Vi visade tjerna runt i affärerna och talade om var man kunde göra fynd och vilka som var lite dyrare. Nästan varje dag fikade vi eller åt lunch på Blue Note,  ett vegetariskt ställe. Bredvid finns nygjorda trappen upp till Gudinnetemplet, där man sitter i tystnad och ev mediterar eller bara är....
Duvorna ligger och ruvar under teglet upp vid Gudinnetemplet och är inte ett dugg rädda.
 
På måndagen gick vi den långa vandringen upp på Tor.
Fåren hade fått lamm, och vi gick den branta vägen upp efter att vi varit in i äpplelunden. Där blommade träden för fullt.
Vackert med all grönska och våren hade kommit långt. Det var lite kallt och uppe på Tor blåser det alltid.
Det var sjätte gången jag gått upp till Tor, som är ett torn tillägnad Sankt Michael och var för väldigt längesedan ett kloster. Efter en jordbävning, så finns bara det här tornet kvar. Långt där borta är staden Glastonbury.
Vi gick den långa vägen ner och då ser man hur brant det är utmed "ryggen".
 
Vi satt en längre stund uppe vid Tor, vi hade matsäck med oss och på hemvägen gick vi in i Challice Well, men det berättar jag mer om nästa gång. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela