Tävlingsledarmöte Daladistriktet......

Publicerad 2019-05-10 07:23:42 i Allmänt,

Igårkväll hade Dalarnadistriktet möte inför kommande tävlingar i sommar. Stig hade bjudit in och vi var många representanter från flera klubbar på plats. Älvkroken, Grängesfirren, Skinnkroken, Tunabygden, Falubygden och Borlänge.
Jag brukar ha förmånen att bli upphämtad av Jonas, så även denna gång. Vi gick igenom sommarens metartävlingar och nytt för i år är en serie i Traditionellt mete. Huvud-DM arrangeras av Grängesfirren den 15/6 och serietävling 24/8 av Borlänge SFK. Ovansiljan saknades på mötet, så deras tävling kommer in i kalendern som kommer att läggas ut på Facebook,när den är helt klar.
 
DM i Internationellt mete arrangeras av Tunabygdens SFK 1/6 och 2/6. FK Match fanns inte heller på plats, så deras två tävlingar läggs in snart i programmet.
Borlänge SFK kommer att arrangera en landslagsuttagning i feeder den 11/8 i Bysjön. Där brukar det vara gott om fisk.
 
Falubygdens SFK kommer även i år att arrangera tjejmete preliminärt 11/8 och Falumästerskap den 18/8. Även en 6-timmarstävling, där man kör 2x3 timmar, datum kommer senare.
 
Efter mötet bjöds det på kaffe och smörgåsar och Stig avslutade mötet.
 
Nu är det bara att göra i ordning spön och revar inför kommande säsong. Vi får hoppas på varmare väder så att fisken kommer närmare land och börjar nappa igen. Förra söndagen skulle vi haft KM i Internationellt mete men det ställdes in, då det var och varit så kallt. Så nu får sommaren komma.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela