En vecka kvar......

Publicerad 2020-02-21 12:06:00 i Allmänt,

En vecka kvar tills vi åker till Värmland och SM i pimpel. Åker tillsammans med Linda-Maria, Ture,Jörgen och Erik och Hans åker i egen bil.
När jag skulle boka hotell i mitten av oktober så fanns det inga hotell i Arvika eller stugor vid starten kvar. Så jag bokade i Sunne och från början skulle herr och fru Arvidsson med. Men de hoppade av, John skulle bara tävla en dag och de har ju passerat 80- årsstrecket för några år sedan. Jag behöll rummet ändå och när Hans långt senare frågade om boende så fick de ta det.
 
Sen flyttades ju SM till sjön Jangen och Linda-Maria hittade ett nytt ställe åt oss i närheten av Torsby.
Stormen Dennis som härjade förra helgen saboterade för SM-arrangörerna, som ännu en gång fick flytta tävlingen. Nu till sjön Letten som har 35 cm is och är större än Jangen. I går kom det snö vid Letten och arrangörerna kämpar på. Många motgångar, men håller tummarna för att allt ska gå bra för dem.
Jag kommer ihåg hur nervöst det var 2014 när vi fick ställa in SM i pimpel. Vi hade ju tyvärr ingen reservplan, men fick genomföra det året därpå. Så bra jobbat grabbar och tjejer i Värmland.
Satt hela onsdagen och letade nytt boende närmare sjön Letten. Men svårt, det är sportlov, vasaloppshelg och inte så långt till Sälen. Många boenden kan bara bokas torsdag-söndag, hotellen fullbokade och turistbyrån med telsvar som inte ringer tillbaka. Pust. 
Hyr man privat stuga ska man släpa lakan, handdukar och har städning på söndagmorgon, när starten är tidigare. Så vi bor kvar i den bokade 6-bäddstugan där allt ingår, och med städning. Det blir en bit att åka, men så är det för många.
 
Jag har aldrig varit på sjön Letten och snart får vi veta hur den ska delas av. Tävlar både lördag och söndag och lär bli en tuff uppgift. Har ju bara gjort en tävling i år, men får väl hoppas att det sitter i ryggmärgen.😉
Tror att det blir mitt 35:e SM som jag tävlar på sedan 1967. Närvarande 42 gånger som tävlare, arrangör eller chaufför.Alla fiskespön är klara och beten ompysslade i kylen.😉
 
Vi ses på SM, ha det gott.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 67 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela