DM-serie 4......

Publicerad 2022-03-22 11:28:00 i Allmänt,

DM-serie 4 för Dalarna genomfördes på söndagen 20 mars på Hättsjön,Malung. Skinnkroken arrangerade och tyvärr kom bara 16 tävlare till start. 4 herrar,7 herrveteraner, 2 äldre herrveteraner, 1 dam,1 damveteran och 1 äldre herrjunior. Tråkigt för arrangören och för serien. Dalarna kanske får tänka om till nästa år. Vi brukar köra stora DM och lagtävlingen vartannat år i södra och vartannat år i norra Dalarna. Vi är ju ett långt distrikt med cirka 30 mil från södra till norra.
I år kom stora DM som nummer 2, och många som blev klara då fullföljde inte serien. Lite olyckligt att de två sista tävlingarna låg i norra delen. Vi brukar ha tävlingsledarmöte på vår och höst, så vi får se om det blir några ändringar.
 
Här är segrarna från Hättsjön.
H.     Henrik Persson.       Skinnkroken.         4091 gram
Hv.   Torbjörn Torsson     Skinnkroken.         3529 gram
Ä Hv Mats Öjes.                Skinnkroken.         4771 gram
D.      Susanne Ivansson  Skinnkroken.         1630 gram
Dv.    Monica Andersson Grängesfirren.         572 gram
ÄHj.  Viktor Danielsson.   Borlänge.                840 gram
 
Efter uträkning och sammanställning  av serien och DM, som Stig var snabb med, så har 29 tävlare kvalificerat sig till nästa års SM.
8 herrar,8 herrveteraner,5 äldre herrveteraner, 2 damer, 3 damveteraner, 1 äldre damveteran, 1 äldre herrjunior och 1 yngre herrjunior. Vi är 12 från Borlänge SFk. 
6 lag och Borlänge har 3 av dem. 2 herrlag,2 herrveteranlag, 1 äldre herrveteranlag och 1 damveteranlag. Alla resultat finns på Facebook sidan  DALADISTRIKTET SPORTFISKARNA.
Återstår att höra vem som vill arrangera nästa år.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 67 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela