Sammanfattning 2023.....

Publicerad 2023-04-12 10:52:00 i Allmänt,

Sammanfattning 2023 var motgångarnas år, började dåligt med covid över jul och nyår. Min första covid och är glad att jag har 5 sprutor, för sjuk blev jag så det räckte.
Det är första året på länge som jag missade DM-serien.Missade även KM. Förkylningar samt ingen skjuts, satte käppar i hjulet på mitt tävlande denna vinter.
Min premiär blev på Runnmästerskapet vid Storsund 26 februari. I år har jag gått upp i äldre damveteranklassen, fyller 69 i sommar och missar därmed ett år i damveteranklassen. På den tävlingen var jag ensam i min klass, så jag vann lätt.😉
 
Helgen efter hade vi "stora" DM och lag, fick ingen skjuts så åkte till Skramsen i egen bil. Vi brukar parkera i en backe ner mot sjön, så jag ställde mig där. Gick ur och då ropar en karl nere vid sjön om jag skulle fiska? Vi skulle parkera ute på sjön, hela backen var full av blankis, så svårt att backa ut.
Tävlingen gick bra trots att det nappade dåligt. Jag kom tvåa och vi vann laget tillsammans med Anna-Lena Björkman och Monica Andersson. Så med till SM nästa år.😊
 
Nästa tävlingar var Falu och Borlängemästerskapen på Runn och Ösjön. Där kom jag tvåa och fyra, fick pris båda dagarna. Min syster Monica kom som alltid upp från Strängnäs, så vi fiskade ihop och hon körde båda dagarna. Vi hjälpte till att sortera korten vid invägningen, så när ingångstiden var slut hade vi sorterat klart och kunde fika.😊😎 Fint väder båda dagarna, men blåsigt.
 
Efter dessa tävlingar ny förkylning med jobbig hosta och bara två veckor till SM i Orsa. Fick hostmedicin utskrivet, när inte de receptfria preparaten hjälpte. Så piggnade på mig och kunde åka upp till Färnäs på fredagen. Linda-Maria hade ordnat boende hos bekanta. Så vi hade tillgång till 3 rok, perfekt. Här är gänget från Borlänge SFK som bodde i Färnäs.
 
Lördagens tävling vill jag helst glömma, orkade inte gå dit jag tänkt. Där flera medaljörer och pristagare fiskat. Men söndagen gick bättre med ett SM-guld med hem. Med i laget var Eva Mörlin och Monica Andersson. Så nu får vi ställa upp med två lag på nästa SM. 
 
Älvdalsnappet gick det inte så bra för mig, kom 17:e, men tog fina värmeljus i porfyrkvarts.
Sista tävlingen för mig var Venjan som jag berättat om, där jag vann. Åkte med Jonas Gustafsson och Dan Ersbjörs, Jonas femma och Dan elva, men tio pris.
 
Så trots förkylningar som avlöste varandra blev det en bra vinter. Är så tacksam att jag orkat.......men till nästa vinter då jäklar.😁😂
Tänk så glada vi blev ❤️ nu är vi regerande Svenska Mästare ett helt år. Undrar var nästa SM går?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

rosietalar

Jag heter Rosie Thörne är 68 år och bor i Borlänge, har tre vuxna söner och sex barnbarn. Jag har alltid tyckt om att vara i naturen, och att fiska. Har tävlingsfiskat sen jag var 10 år och vunnit många tävlingar genom åren .Kommer att berätta om mitt liv och fisket.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela